leftbehind.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Nieuwe artikelen
  De allerbelangrijkste boodschap van je leven (video)
  De allerbelangrijkste boodschap van je leven!
   
  In de onderstaande video spreekt Paul Washer de belangrijkste boodschap uit die een mens kan horen en naar handelen. Ik moedig u aan om de gehele boodschap van 11 minuten te beluisteren (Ned. ondert.).
  Zoek Jezus Christus als jouw verlosser en redder, want Hij IS Koning over jouw leven, of je dat nu wilt of niet. Hij heeft alles volbracht, al onze zonden weggewassen door Zijn bloed aan het kruis.
  Gehoorzaam Hem en LEEF!
   
   
  In deze korte en creatieve video, samengesteld door IllBeHonest.com, spreekt Paul Washer over het belang van een leven met Christus. Ieder mens zal namelijk ooit geoordeeld worden wanneer hij of zij voor de troon van God komt te staan. Door de kruisdood van Jezus Christus heeft Hij de overwinning behaalt over de zonde, de dood, de wereld en de boze. Wanneer iemand zijn vertrouwen op Christus stelt en blijft wandelen met Hem, zal hij op een dag naar de hemel (of het Vaderhuis) binnengaan. Dit kan alleen op basis van de overwinning die door Christus is behaald.

  God heef het voor iedereen mogelijk gemaakt om opnieuw in relatie tot Hem te treden. De Bijbel zegt dat een ieder die de HEERE zal aanroepen, behouden zal worden. Ook staat er in het Woord van God dat Christus iedereen die hongerig of dorstig is, uitnodigt om tot Hem te komen.
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl