leftbehind.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Nieuwe artikelen
  Laatste artikelen
  Echt christen zijn.
   
  Paul Washer spreekt over werkelijke bekering en de daaruit voortvloeiende bewijzen die te zien zijn in het dagelijks leven van een christen. Is ook in jouw/uw leven te zien dat u werkelijk bekeerd bent? Is het zichtbaar dat u Jezus Christus dient, of bent u gewoon een wereldse christen die het christendom heeft aangenomen na het naspreken van een gebedje? Wat zijn de bewijzen, vanuit uw dagelijks leven?
   
  Kent ú Jezus Christus of kent Jezus Christus u!?
  Lees meer...   (1 reactie)
  5770. A prayer for Humanity
   
  This composition is called "5770. A Prayer for Humanity". The numerical value 5770 represents the approaching Hebrew Year that spans September 18, 2009 through Sept 8, 2010. I perceive this timeframe as a moment when human civilization will undergo significant upheaval and alteration. A point of no return.
  Lees meer...   (1 reactie)
  Jesus Commands us to be Judgmental
   
  finger2In John 7:24, Jesus said, “Do not judge according to appearance, but judge with righteous judgment.” Of course, if there is righteous judgment, there is sinful judgment, which should certainly be avoided. However, it is beneficial to be judgmental in a good way.
  Lees meer...   (3 reacties)
  Heeft u een passie voor God?
   
   
  Lees meer...   (1 reactie)
  Kan een Christen zelfmoord plegen?
   
   
  Lees meer...   (4 reacties)
  Moeten Christenen de Sabbath houden?
   
   
  Lees meer...   (4 reacties)
  Vrij van masturbatie en pornografie
   
  Tim Conway geeft antwoorden op vragen van jongeren. In deze video het bijbelse antwoord op de vraag of masturbatie zonde is.
   
   
  Lees meer...   (1 reactie)
  Misleiding van verloren zielen door onzinnige evangelisatie
   
  Een compilatie van een prediking van Paul Washer over de misstanden in moderne evangelisatiemethoden, en het gevaar wat daarin schuilt.
   
   
  Lees meer...   (4 reacties)
  A German Lady Remembers and Speaks


  In Germany, when Hitler came to power, it was a time of terrible financial depression. Money was worth nothing. In Germany people lost homes and jobs, just like in the American Depression in the 1930s, which we have read about in Thoene's Shiloh books. In those days, in my homeland, Adolph Hitler was elected to power by promising "CHANGE."  
  Lees meer...
  Bewijs dat de Bijbel waar is; Jericho
   
  In het boek Jozua staat het verhaal beschreven van de val van de stad Jericho. De Israëlieten moetsen rond de stad lopen, waarna op de zevende dag God zelf de muren van de stad liet instorten. De stad zou daarna met vuur verbrand worden, en niet vanuit de stad zou geplunderd mogen worden, als een vuuroffer voor God zelf.
  Uit archeologisch onderzoek zou moeten blijken of dit daadwerkelijk zo is gebeurd als beschreven in het boek Jozua.
  Lange tijd is dat bewijs onderdrukt en weggemoffeld, daarnaast zijn met opzet valse dateringen geplaatst op de opgegraven aardewerken overblijfsels van de stad.
   
  Kijk mee in de onderstaande video en zie hoe ontzagwekkend duidelijk de Bijbel is in de beschrijving van de val van Jericho en hoe dit volledig overeenstemd met de bewijzen in het land Israël.
   
  Lees meer...
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl